Restaurantchef til Gelato Di Natura i Fredericia

Autentisk italiensk Is produceret efter bedste familietraditioner på et familieejet ismejeri nær Venedig. Skønne italienske kaffespecialiteter og ikke mindst lækre italienske menuer som eks. brunch, pizza menu og lækre kager. Alt dette udgør tilsammen Gelato Di Natura, som for nyligt åbnede en lækker Iscafé i Fredericia. Nu søger de en dygtig restaurantchef, der vil være med til at give gæsterne en fantastisk oplevelse.

Engageret lederprofil, med fokus på kvalitet og service. 

Som restaurantchef i Gelato Di Natura, får du en spændende og alsidig hverdag, med dedikerede medarbejdere og glade gæster. Du bliver en del af et spændende restaurantkoncept, som hele tiden er i udvikling, og hvor du får stor indflydelse i hverdagen; både i forhold til at fastholde det høje kvalitetsniveau, fastholde og udvikle medarbejdere og ikke mindst yde gæsterne den bedst mulige service.

Fælles mål, fælles indsats

Du ved at mål og resultater opnås gennem en fælles indsats, og du forstår at være en synlig restaurantchef, der leder dit team af dygtige medarbejdere gennem gensidig tillid og respekt. Du er en person, der tager ansvar, og du kan lide at have styr på dine ting, og du er bestemt ikke bange for at lære fra dig, og involvere dine medarbejdere. Det forventes endvidere at du er operationel i den daglige drift af Iscaféen i Fredericia, samtidigt med at du har et strategisk fokus, når du indgår i Gelato Di Naturas samlede ledergruppe.

Dine styrker

  • Du har ledelseserfaring, gerne fra restaurationsbranchen, detailhandlen eller andre servicefag.
  • Du elsker at skabe gode resultater i et team, og du har sans for at skabe motiverende rammer for teamet.
  • Du har en udadvendt, imødekommende og tillidsvækkende personlighed, og du engagerer dig i dit arbejde.
  • Du er kvalitetsbevidst og forstår nødvendigheden af at levere kvalitet til Gelato Di Naturas gæster.
  • Du må meget gerne elske is – det gør de nemlig i Gelato Di Natura!

Gelato Di Natura tilbyder en spændende stilling med potentiale

Som Restaurantchef i Gelato Di Natura tilbydes du:

  • Ansættelse i en spændende, udviklingsorienteret familieejet virksomhed, med en flad organisation.
  • Et ansvarsfuldt job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.
  • Gode muligheder for at skabe din egen succes.
  • Ledelsessparring og opbakning til at skabe succes i dit job.
  • En attraktiv lønpakke.

Hvis du vil vide mere

Kontakt rekrutteringspartner John Pagaard, Human Factor ApS på tlf. +45 2090 4970

Ansøgningsprocedure

Ansøgningerne håndteres løbende, ligesom vi indkalder til interviews løbende.

Send din motiverede ansøgning og et fyldestgørende CV til job@human-factor.dk skriv ”Restaurantchef-22” i emnefeltet

Læs mere om virksomheden på www.gelatodinatura.dk