SIKKERHEDSKONSULENT

______________STILLINGEN ER BESAT!______________________

Vi søger en Sikkerhedskonsulent til CERTEGO A/S i Århus CERTEGO A/S udvider markant, og vi skal derfor hjælpe dem med at finde den helt rigtige Sikkerhedskonsulent til deres afdeling i Århus. Så; brænder du for at yde god kundeservice? Elsker du at skabe gode kundeoplevelser? Og er du god til at skabe salg gennem relationer? Så er den ledige stilling som Sikkerhedskonsulent i Århus helt sikkert noget for dig.

Dygtig sælger, specialist og rådgiver.

Med reference til National Salgsdirektør Kenneth Larsen, indgår du i CERTEGOs landsdækkende dedikerede salgs-og rådgivningsteam med arbejdssted i CERTEGO Århus. Som Sikkerhedskonsulent er du ansvarlig for at opsøge og hverve nye kunder, samtidig med at du medvirker til at pleje de eksisterende kunder. Vi forventer, at du trives med at være opsøgende, at du arbejder salgsorienteret, og at du er god til at rådgive og vejlede kunder, herunder at opbygge tillidsfulde relationer. CERTEGOs kunder efterspørger professionel sparring på højt niveau, hvilket vi forventer, har været en del af din dagligdag gennem nogle år.

Relationer gennem dialog

Du får ekstra energi af at være ude hos kunder, og du kan lide at have en travl hverdag. Desuden banker dit hjerte både for salget på den korte og lange bane. Du er klar til at yde den nødvendige indsats, som er afgørende for at kunderne er tilfredse. Ved at dyrke dine relationer løbende, kan dette generere mersalg. Du skal kunne lide dialogen, hvor du får feedback, der kan løfte den eksisterende oplevelse de sidste par procent, og du er god til det benhårde pitch eller udbud, hvor du lander ordren i skarp konkurrence med andre udbydere.

Dine styrker:

 • Du har erfaring med B2B og B2G salg, meget gerne fra Sikringsbranchen – og du har et godt lokalkendskab.
 • Du elsker at vinde og skabe gode resultater – både selvstændigt og i et team.
 • Du kan dokumentere gode resultater og kan fremvise straffeattest.
 • Du er topprofessionel i dialogen med både kunder, samarbejdspartnere og leverandører.
 • Du har gode kommunikative evner både i skrift og tale.

En udviklende og attraktiv arbejdsplads

Du bliver en vigtig del af et stærkt nationalt salgsteam, der som en ny selvstændig og dedikeret salgsorganisation, skal på en spændende rejse sammen med mere end 100 dygtige kolleger fordelt på i alt 6 afdelinger i hele Danmark, hvor I sammen tager virksomheden til nye højder. Som ansat i CERTEGO A/S tilbydes du:

 • Ansættelse i en spændende virksomhed i rivende udvikling.
 • At du kommer til at arbejde med markedets bedste produkter og løsninger.
 • Et afvekslende job i en professionelt drevet virksomhed.
 • Løbende uddannelse.
 • Gode muligheder for at skabe din egen succes.
 • Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Hvis du vil vide mere

Kontakt Salgsdirektør Kenneth Larsen, CERTEGO A/S på tlf. +45 3110 3982, eller Rekrutteringspartner John Pagaard, Human Factor ApS på tlf. +45 2090 4970

Ansøgningsprocedure

Ansøgningerne håndteres løbende, ligesom vi indkalder til interviews løbende. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat. Send din motiverede ansøgning og et fyldestgørende CV til job@human-factor.dk skriv ”CERTEGO-Århus” i emnefeltet Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om CERTEGO A/S

Virksomheden er en del af en nordisk koncern med over 1.200 ansatte i både Danmark, Sverige, Norge og Finland, og er en af nordens førende virksomheder indenfor levering af sikring og sikkerhedsløsninger. De sælger, rådgiver, servicerer og tilbyder alle former for løsninger til både private og offentlige kunder samt private virksomheder af enhver størrelse. Læs mere på www.certego.dk