Om Human Factor

Mere end bare et navn

Den menneskelige faktor er vigtig og ofte altafgørende for succes for en virksomhed.

Vi arbejder med mennesker, og vores fundament, er i stor udstrækning de koncepter, tanker og idéer, som vi mener danner det bedst mulige udgangspunkt for at mennesker kan skabe succes i deres job, gennem solidt samarbejde, som understøttes af stærkt lederskab.

Det er også den menneskelige faktor, der sætter standarden for samarbejdet i hverdagen, for værdisættet der præger virksomheden, for kulturen og dermed det image virksomheden kendes ved af andre. Den menneskelige faktor præger ligeledes den service, den kvalitet og de resultater, som kunden eller brugeren i den sidste ende oplever.

Human Factor fokuserer på den menneskelige faktor når vi rådgiver vores kundevirksomheder. Ikke mindst når det drejer sig om leder- og personaleudvikling, udvikling af organisationen, eller når vi skal hjælpe virksomheden med at finde de helt rigtige medarbejdere.

Et godt eksempel på vigtigheden af den menneskelige faktor er, at når en virksomhed skal ansætte en ny medarbejder, tages der ofte udgangspunkt i kandidatens faglige kompetencer, men når samarbejdet begynder at halte, eller der skal reduceres i styrken, er det ofte de personlige kompetencer, der gør udslaget. Så meget desto mere er det vigtigt at tage den menneskelige faktor i betragtning, i hverdagen, i tiltrækningsprocessen, i rekrutteringsfasen og i ikke mindst i fastholdelsesprocessen.

Vi fokuserer på mennesker, fordi mennesker kan gøre en forskel!

International anerkendelse til Human Factor ApS

Human Factor ApS, har fået titlen Most Trusted HR Business Partner 2022 – Denmark i konkurrence med virksomheder i hele EU, og vi er stolte over, at værdier om positivt arbejdsmiljø og respekt for mennesker bliver bemærket på den helt store scene.

Scandinavian business awards 2022 til Human Factor

Skræddersyede HR-løsninger med menneskelig værdi

human factor hr pris

Vi har en særlig tilgang til HR- og rekrutteringsarbejde, som sætter nogle menneskelige kvaliteter i højsædet, og desuden betyder tillid og respekt rigtigt meget for os, og vi er selvfølgelig rigtigt glade for, at det er blandt årsagerne til, at vi står med prisen i hånden. 

I argumentationen for at vi skulle modtage prisen, fremhæves bl.a., at Human Factor som HR- og Rekrutteringspartner er i stand leve op til høje krav om fortrolighed både før, efter og under en opgave, samt at hver opgaveløsning udføres efter unikke retningslinjer, som er skræddersyet til hver enkelt kunde-virksomhed. 

Vi er meget bevidste om, at vi arbejder med mennesker, og at der er behov for at tage hensyn til bløde værdier, men vi ved også, at de samme opgaver kræver en meget stram struktur og ordentlighed hos os alle i virksomheden. Det er i spændingsfeltet mellem disse værdier, Human Factor ApS skaber sin berettigelse. 

Job hos os?

Vi fokuserer på mennesker og deres udvikling, fordi vi tror på at den menneskelige faktor er afgørende for en virksomheds succes! Derudover vil til hver en tid udvise ordentlighed og respekt i alt hvad vi gør!
Human Factor har endnu ikke en størrelse, hvor vi fastansætter medarbejdere, men vi vil meget gerne have dialog med potentielle freelancere, og hvem ved, måske kan vi tilbyde faste ansættelser, når vi har skabt succes sammen…..

Matcher vore værdier med dine?

Er du livsglad og god til at formidle? Har du desuden lidt “kant”, og er tydelig og ærlig i din adfærd? Så hører vi meget gerne fra dig. Lige nu har vi ingen ledige stillinger, men vi modtager gerne uopfordrede henvendelser, for hvem ved – måske kan vi finde muligheder sammen i morgen.

Hvis du er typen, der synes at den menneskelige faktor gør en forskel, og har du “kant” og vil du gerne være med til at udvikle og sætte dit præg på udviklingen, så send en mail til os.

Du må meget gerne have erfaring fra HR branchen, men det er ingen ufravigelig betingelse. Det vigtigste er, at du kan se dig selv arbejde i en virksomhed, der fokuserer på den menneskelige faktor, og hvor vi ikke nødvendigvis gør ligesom alle andre.

Herunder kan du læse vores værdier, så du kan matche dem op mod dine:

TILLID, ORDENTLIGHED OG RESPEKT:

I samarbejdet med vores kunder, kursister og kadidater.

I samarbejdet med vores samarbejdspartnere.

Vores lokalområde.

I vores måde a drive virksomhed g forretning på.

Overfor hinanden.

Baggrund

Visionen om at etablere en virksomhed, der manøvrerer i feltet omkring mennesker og deres arbejdsliv, opstod fordi jeg ville bygge en virksomhed op omkring de ting jeg har erfaring med, og som jeg har haft succes med.

Med udgangspunkt i min erfaring med ledelse og lederskab, HR og Organisationsudvikling, rekruttering, personaleløsninger, karriererådgivning osv., etablerede jeg virksomhed i 2013. Mine erfaringer strækker sig over mange år, så det tog en del tid at få dem nedskrevet, og herefter at få udviklet og beskrevet rammerne for de koncepter og forretningsområder jeg ønskede virksomheden skulle beskæftige sig med. Det var i højeste grad en spændende rejse.
– John Pagaard, ejer og grundlægger af Human Factor ApS