Human Factor

Cookie- og persondatapolitik

Generelt

På denne side, kan du læse om hvilke data vi indsamler, og hvilke cookies vi anvender på sitet. Cookiepolitikken er baseret på Erhvervsstyrelsens Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr”

Cookies

Når du besøger www.human-factor.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du anvende følgende hjemmeside til at få vejledning i at slette cookies og hvordan du undgår at modtage dem. http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvad er en cookie?
En cookie er et lille stykke tekst, som gemmes i din browser og som hjemmesiden genkender, hvis du besøger siden igen. Dette gør at vi kan give dig en brugertilpasset oplevelse, når du besøger hjemmesiden. En cookie indeholder tekst og tal, men aldrig personlige oplysninger.

Hvor længer gemmer vi cookies?
Cookies sendt fra www.human-factor.dk opbevares i op til 12 måneder.

Hvordan du undgår cookies
Ønsker du ikke cookies på din computer, har du både mulighed for at slette og blokere dem. Dette kan du læse mere om på http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvad bruger vi cookies til på hjemmesiden?
Når vi anvender cookies på hjemmesiden, er det både for at give dig som forbruger, en bedre og personligt tilpasset hjemmeside på www.human-factor.dk, og for at målrette vores annoncering ud fra demografisk data. Cookies anvendes ikke til registrering af dine personoplysninger, medmindre du selv giver samtykke hertil – eksempelvis i en kontaktformular.

Disse cookies anvender vi
Google
Vi anvender Google og Google analytics til at se på besøgstal og demografiske data, så vi kan tilpasse vores indhold bedst muligt til vores besøgende.
Facebook
Vi anvender Facebook i forbindelse med annoncering på annoncering. Det vil sige at du kan modtage en annonce på Facebook, hvis du har besøgt vores hjemmeside.

Databeskyttelseserklæring

Denne databeskyttelseserklæring gælder for konsulentvirksomheden Human Factor IVS Dannevirkevej 6, 1.tv. 7000 Fredericia CVR 3918 9178

Human Factor er opmærksomme på dine personlige oplysninger og vi tager beskyttelsen af dine data alvorligt. Human Factor er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Denne databeskyttelseserklæring beskriver, hvilke typer personlige oplysninger vi indsamler om dig som person, hvordan og hvorfor vi indsamler, til hvilket formål samt hvor længe de bliver opbevaret.

Læs venligst denne erklæring grundigt igennem. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail@human-factor.dk

Dataansvarlig

Human Factor er Dataansvarlig når vi gennemfører rekrutterings- og outplacement processer for vores kunder. Dette betyder, at Human Factor har ansvaret for de personlige oplysninger, som vi indsamler, og at vi derfor i henhold til lovgivningen skal sikre, at der implementeres politikker, processer, systemer og procedurer, som beskytter disse oplysninger og respekterer rettighederne for de registrerede personer.

Hvilke typer data indsamles
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Alt efter de oplysninger du fremsender, kan Human Factor indsamle følgende kategorier af personlige oplysninger:
Som kandidat hos os indsamler vi personoplysninger om dig, når du uploader dig i vores rekrutteringssystem. Det kan være oplysninger som dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, jobtitler, tidligere og nuværende arbejdspladser, erhvervserfaring og uddannelse.
Som kunde hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, firmanavn, telefonnummer og yderligere e-mail signaturoplysninger.
Som leverandør og samarbejdspartner hos os indsamler vi følgende personoplysninger om dig: Navn, e-mail, betalingsoplysninger, firmanavn, telefonnummer og yderligere e-mail signaturoplysninger.

Hvis du besøger vores hjemmesider, kan vi indsamle oplysninger om dig vha. cookies. En cookie er en lille datafil, der lagres på din enhed, og gør det muligt for os at genkende din browser, når du besøger vores hjemmeside igen. Du kan læse mere om cookies her.

Vi bruger desuden LinkedIn til search og vil kunne finde de oplysninger der er til rådighed på din profil.

Formål
Når du sender en ansøgning eller et CV til os via mail, accepterer du at du har videresendt persondata til os. Vi bruger således dine oplysninger som kandidat på basis af det samtykke der sker, via fremsendelse af mail, så vi kan tage stilling til dit kandidatur i rekrutteringssammenhænge.
Vi bruger dine oplysninger som kunde, så vi kan opretholde vores kundekontakt og levere vores ydelser.
Vi bruger dine oplysninger som leverandør og samarbejdspartner, så vi kan opretholde vores køb/ydelse og administration af din relation til os.
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål.

Hvis vi bruger dine oplysninger til andre formål end dem, der angivet i denne databeskyttelseserklæring, vil vi informere dig om sådanne formål og indhente dit samtykke, hvis det er påkrævet.

Fortrolighed
Human Factor behandler alle informationer, oplysninger og alt materiale fortroligt. Lige som de bliver opbevaret i henhold til Persondatalovgivningen. Informationer afgivet af enkeltpersoner under behandlinger forbliver fortrolige mellem personen selv og Human Factor.

Behandling af personoplysninger
Hvis du har givet samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i sige, indtil du gør opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Opbevaring
 

Som kandidat:
Vi opbevarer som udgangspunkt personoplysninger på kandidater i 12 måneder. Hvis du forholder dig passivt, vil vi automatisk slette dine oplysninger. Søger du en ny stilling hos os, vil din profil automatisk blive forlænget med yderligere 12 måneder fra ansøgningsdatoen. Som kandidat kan du til enhver tid anmode os om at slette dine oplysninger, hvis du ikke længere vil være registreret i vores CV database. Det gør du ved at henvende dig til os enten via mail eller telefon.

Som kunde og leverandør:
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder leverandører af it-løsninger, backup, samt ekstern bogholder. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål. I relevante tilfælde videregives data til banker og inkasso.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Generelle rettigheder:
I det omfang det er tilladt iht. gældende databeskyttelseslovgivning og -forordninger, har du ret til at:

  • opnå adgang til data, der opbevares om dig, formålet med behandlingen, modtagerne samt den pågældende opbevaringsperiode
  • anmode om opdatering eller berigtigelse af dine personlige oplysninger, så de altid er nøjagtige og korrekte
  • få udleveret dine personlige oplysninger
  • anmode om at få dine personlige oplysninger slettet
  • tilbagetrække dit samtykke når som helst, hvis du ikke længere ønsker at være registreret
  • du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os og oplyse dit fulde navn, din e-mailadresse og hensigten med din anmodning

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, læs mere på www.datatilsynet.dk

Datasikkerhed
Dine personoplysninger bliver altid behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores hjemmeside og brugen af cookies eller til vores behandling af persondata generelt, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Human Factor
Dannevirkevej 6, 1.tv
7000 Fredericia
Telefon: +45 20 90 49 70
Mail: mail@human-factor.dk