Human Factor

Cookie- og persondatapolitik

1) Generelt
På denne side, kan du læse om hvilke data vi indsamler, og hvilke cookies vi anvender på sitet. Cookiepolitikken er baseret på Erhvervsstyrelsens Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr”

2) Cookies
Når du besøger www.human-factor.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du anvende følgende hjemmeside til at få vejledning i at slette cookies og hvordan du undgår at modtage dem. http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.1) Hvad er en cookie?
En cookie er et lille stykke tekst, som gemmes i din browser og som hjemmesiden genkender, hvis du besøger siden igen. Dette gør at vi kan give dig en brugertilpasset oplevelse, når du besøger hjemmesiden. En cookie indeholder tekst og tal, men aldrig personlige oplysninger.

2.2) Hvor længer gemmer vi cookies?
Cookies sendt fra www.human-factor.dk opbevares i op til 12 måneder.

2.3) Hvordan du undgår cookies
Ønsker du ikke cookies på din computer, har du både mulighed for at slette og blokere dem. Dette kan du læse mere om på http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.4) Hvad bruger vi cookies til på hjemmesiden?
Når vi anvender cookies på hjemmesiden, er det både for at give dig som forbruger, en bedre og personligt tilpasset hjemmeside på www.human-factor.dk, og for at målrette vores annoncering ud fra demografisk data. Cookies anvendes ikke til registrering af dine personoplysninger, medmindre du selv giver samtykke hertil – eksempelvis i en kontaktformular.

2.5) Disse cookies anvender vi
Google
Vi anvender Google og Google analytics til at se på besøgstal og demografiske data, så vi kan tilpasse vores indhold bedst muligt til vores besøgende.
Facebook
Vi anvender Facebook i forbindelse med annoncering på annoncering. Det vil sige at du kan modtage en annonce på Facebook, hvis du har besøgt vores hjemmeside.

3.0) Persondatapolitik
3.1) Fortrolighed
Human Factor behandler alle informationer, oplysninger og alt materiale fortroligt. Lige som de bliver opbevaret i henhold til Persondatalovgivningen. Informationer afgivet af enkeltpersoner under behandlinger forbliver fortrolige mellem personen selv og Human Factor.

3.2) Behandling af personoplysninger
Hvis du har givet samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Oplysninger, der er afgivet i forbindelse med gennemførslen af en behandling hos Human Factor opbevares i en relevant periode efter afslutningen af forløbet, dog max. 48 måneder. Oplysninger, der er skrevet manuelt, bliver makuleret. Oplysninger, der er opbevaret elektronisk, bliver slettet.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at sende en mail på kontakt@human-factor.dk

3.3) Datasikkerhed
Dine personoplysninger bliver altid behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

4) Kontakt
Har du spørgsmål til vores hjemmeside og brugen af cookies, skal du være velkommen til at kontakte os.

Human Factor
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Telefon: +45 20 90 49 70
Mail: kontakt@human-factor.dk