Rekruttering

REKRUTTERING MED FOKUS PÅ MENNESKER

Når I vælger at bruge Human Factor som jeres professionelle rekrutteringspartner, får I mulighed for selv at sætte præg på hele forløbet, og I kan sammensætte jeres eget rekrutteringsforløb. Sammensæt jeres eget rekrutteringsforløb nu, og få et tilbud indenfor 3 hverdage.

MEDARBEJDERNE ER JERES VIGTIGSTE RESURSE

Tydeligere kan det ikke siges, og det kan ikke fremhæves nok. Jo mere automatiseret og avanceret en virksomhed er, desto større krav stilles der til personalets faglighed, og i høj grad også til deres engagement og vilje til at medvirke til at gøre deres bedste.

Det betyder ofte, at der er et enormt fokus på de faglige kompetencer, fordi det er jo nemt og målbart at forholde sig til, men alt for ofte bliver de faglige kompetencer udslagsgivende i eksempelvis en rekrutteringsproces, og alt for ofte medfører det, at man ansætter en person på grund af de faglige kompetencer. Dermed risikerer man at samarbejdet ret hurtigt ophører på grund af personlige uoverensstemmelser, eller uens værdisæt osv.

Vi mener at de faglige kompetencer kan læres, men de personlige kompetencer er oftest ret konstante. Ikke at man ikke skal have nogle faglige grundforudsætninger for at bestride et job, men ingeniøren med de højeste karakterer er ikke nødvendigvis ham/hende, der passer bedst ind i kulturen på virksomheden. Derfor fokuserer vi på at hjælpe med at finde det rigtige personlige og faglige match, når vi rekrutterer sammen med vores kunder.

RESULTATER SKABES I SAMARBEJDE

Den bedste måde at sikre vores kunder de bedste resultater, er når vi kender dem – og når de kender os. Ved at investere lidt tid i at lære dig og din virksomhed at kende, både organisationen og kulturen, får vi en god fornemmelse af både virksomheden og af opgaven. Således optimerer vi mulighederne for at finde den helt rigtige kandidat til dig. Du kan fokusere på din virksomheds drift og resultater, mens vi tager os af den tidskrævende og grundige proces, det er at finde de helt rigtige medarbejdere til din virksomhed, for vi tilbyder dig en professionel og velgennemført udvælgelses- og rekrutteringsproces, hvor vi vil gøre alt hvad vi kan for at præsentere dig for de rigtige kandidater, i forhold til de kriterier du stiller op. Men vigtigst af alt er, at vi sammensætter opgaven, så den passer til jeres behov.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores måde at rekruttere, samt vores priser, tilfredshedsgaranti og betingelser. Du kan selvfølgelig også vælge at udfylde vores skema til kundetilpasset rekruttering ved at trykke her: